erdogan-premyeru-izrayilyu-netanyagu-ti-povinen-znati-scho-ydesh

Ердоган - прем'єру Ізраїлю: "Нетаньягу, ти повинен знати, що йдеш"

 • 192401 переглядiв

Деталі

У промові в Стамбулі в неділю Ердоган, як повідомляється, "вилив гнів" на прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу в коментарях, які транслювали в прямому ефірі турецького телебачення.

"Гей, Нетаньягу, це твої хороші дні, на тебе чекають ще інші дні... Нетаньягу, ти повинен знати, що йдеш", - сказав Ердоган, який перед цим називав ізраїльського лідера "більше не тим, з ким можна говорити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден і його помічники припускають, що Нетаньягу може не втриматися на посаді - Politico

За даними турецьких ЗМІ, лідер Туреччини зазначив, що Нетаньягу начебто "нервує" через заяви деяких світових лідерів щодо Ізраїлю.

"Я читаю, що Нетаньягу взяв із собою двох своїх міністрів і вчора зробив заяву для преси. Він був дуже занепокоєний. Заяви президента Франції Макрона його дуже стурбували. Ер-Ріядський саміт його дуже стурбував", - сказав Ердоган.

Ердоган також звернув увагу на надзвичайний саміт Ліги арабських держав та Організації ісламської співпраці, що відбувся в Ер-Ріяді цими вихідними, як на демонстрацію єдиної та солідарної позиції всього ісламського світу проти дій Ізраїлю.

Нагадаємо

Раніше президент Реджеп Таїп Ердоган у відповіді журналістам, щодо питання ролі Туреччини і взаємодії з США в урегулюванні ізраїльсько-палестинської війни, заявив, що не дуже гарно б виглядало, якби він телефонував Байдену.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ердоган - прем'єру Ізраїлю: "Нетаньягу, ти повинен знати, що йдеш"

     • 192401 переглядiв

    У США ще один штат визнав Голодомор геноцидом українців

     • 131572 переглядiв

    Україна посилила атаки на військові об’єкти рф - ISW

     • 317794 переглядiв

    На війні в Україні загинув грузинський доброволець

     • 147516 переглядiв