ukenru
energoatom-zvilniv-pratsivnikiv-zaes-yaki-brali-uchast-v-aktsiyi-bezsmertniy-polk

"Енергоатом" звільнив працівників ЗАЕС, які брали участь в акції "Безсмертний полк"

 • 156514 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. НАЕК "Енергоатом" звільнив трьох працівників Запорізької АЕС, які брали участь у влаштованій окупантами акції "Безсмертний полк". Про це інформує пресслужба "Енергоатому" у середу, пише УНН.

Цитата

"Троє вже колишніх працівників ЗАЕС можуть ощасливити своєю присутністю будь-яку іншу установу чи організацію. Це Кісельова Галина, котра працювала лікарем профілакторію Запорізької АЕС, Юрій Власов – працівник того ж профілакторію та Влад Лаврик – начальник відділу комерційного обліку. З атомної станції учасників влаштованої окупантами акції "Безсмертний полк" звільнено", - повідомили в пресслужбі.

Деталі

Зазначаєься, що відповідні накази підписав керівник НАЕК "Енергоатом" Петро Котін.

"У Компанії з нескінченною повагою вшановують пам’ять всіх і кожного, хто героїчно здобував перемогу над нацизмом під час Другої світової війни. Навряд чи є в Україні родина, не "обпечена" тією війною. Та передусім через повагу до наших предків і пам’яті про них Енергоатом вважає неприпустимим будь-які спільні заходи із тими, хто сьогодні вбиває українців", - наголошують в Енергоатомі.

Доповнення

4 березня 2022 військовими силами рф було здійснено обстріл майданчика Запорізької АЕС. Внаслідок обстрілів виникла пожежа на території ЗАЕС. Станом на 6:20 силами підрозділів ДСНС України пожежу було ліквідовано.

Майданчик Запорізької АЕС захоплений російськими окупантами.

Українські Національні Новини

Суспільство