ukenru
eksperti-nazvali-osnovni-umovi-rozstrochki-vid-zabudovnikiv

Експерти назвали основні умови розстрочки від забудовників

 • 14132 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Найбільші забудовники надають розстрочку на квартири в будинках, які зводяться. У статті спеціалізованого порталу Domik.ua проаналізовані умови отримання розстрочки, передає УНН.

Експерти відзначають, що при оформленні розстрочки інвестор, як правило, повинен спочатку внести від 30% вартості житла. Лише кілька забудовників не обмежують розстрочку термінами введення в експлуатацію.

В окремих випадках також залишок невиплачених квадратних метрів може подорожчати. Також, аналітики відзначають, що в залежності від початкового внеску ціна квадратного метра може варіюватися. При оформленні розстрочки не на максимальний термін початковий внесок може бути меншим. Забудовники залишають за покупцем можливість провести повний розрахунок по розстрочці, перш ніж вона закінчиться. Також аналітики відзначили відсутність одноразових комісійних при оформленні розстрочки.

Як повідомляв УНН, експерти вважають надання забудовниками розстрочки одним з факторів, який позитивно впливає на первинний ринок житла. Однак, при будь-якій формі інвестування в житло, експерти радять вибирати надійного забудовника, який успішно реалізував не один проект. Наприклад, Холдингова компанія "Київміськбуд", найбільша будівельна компанія України, працює з 1955 року. ХК "Київміськбуд" забезпечує повний цикл виробництва - від розробки проектної документації до введення будівлі в експлуатацію.

"Київміськбуд" пропонує квартири в 30 будинках і комплексах Києва, 9 з них здані в експлуатацію. Це проекти на вулиці Обухівській, 135-А, на вулиці Михайла Драгоманова, на Чоколівському бульварі, 27Б, на вулиці Дубініна, 5/15; IV черга будівництва в ЖК "Французький квартал".

Крім розстрочки "Київміськбуд" надає кілька партнерських кредитних програм. “Від мрій — до дій” з ПАТ “Кристалбанк”, позика в якій починається з 5% річних, та з АБ “Укргазбанк”, в якому можна оформити кредит від 7% річних.

Українські Національні Новини

Економіка