ukenru
ekspert-nazvav-minimalnu-vartist-kvadratnogo-metra-zhitla-v-novobudovakh-stolitsi

Експерт назвав мінімальну вартість квадратного метра житла в новобудовах столиці

 • 8590 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Мінімальна вартість квадратного метра в новобудовах Києва не може становити менше 700 доларів. Про це йдеться в статті газети Сегодня, пише УНН.

У статті йдеться про те, що за оцінками експертів, зараз у Києві квадратний метр можна знайти від 10 000 до 24 000 гривень у об'єктів класу "економ". Нерухомість класу "комфорт" балансує всередині коридору "економ" і "преміум" сегменту: від 18 000 до 45 000 гривень. Від 26 500 до 63 600 гривень коштує один квадратний метр класу "преміум".

Однак квадратний метр однокімнатної квартири в Києві навіть класу "економ" не може коштувати менше 700 доларів, попереджає архітектор бюро "Аспект" Тарас Годованець. На трикімнатні квартири ціна "квадрату" може бути доступнішою, але не менше 650 доларів.

Як повідомляв УНН, на думку експертів, вартість житла в новобудовах буде рости. У той же час великі забудовники, такі як, наприклад, "Київміськбуд", пропонують інвесторам низку фінансових інструментів, які дають можливість придбати житло на вихідних умовах. Йдеться про іпотеку, розстрочення або знижку в умовах стовідсоткової оплати.

Наприклад, в житловому комплексі бізнес-класу на вулиці Лейпцизькій, 13 в столиці можна отримати знижку до 25% на окремі квартири. Подібні пропозиції діють і в інших комплексах, зведених холдингом.

Українські Національні Новини

Київ