ekskomandiru-donetskogo-berkutu-povidomili-pro-pidozru

Екскомандиру донецького "Беркуту" повідомили про підозру

 • 305061 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Колишньому командиру донецького "Беркуту" повідомили про підозру в участі у терористичній організації. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора, передає УНН.

Цитата

«... колишньому командиру БМОП «Беркут» ГУ МВС України в Донецькій області повідомлено про підозру в участі у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України)», - ідеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що за даними слідства, екскомандир батальйону міліції під час окупації державою-агресором Донецької області у 2014 році вступив до непередбаченого законом збройного формування терористичної організації «ДНР» – загону мобільного особливого призначення «Беркут». Він обійняв посаду командира.

«Експравоохоронець здійснює вербування нових учасників до складу силового блоку «ДНР», утримання територій окремих районів Донецької області тимчасово не підконтрольних органам державної влади України, організацію та ведення збройного опору, незаконну протидію та перешкоджання виконанню службових обов'язків співробітниками правоохоронних органів України і військовослужбовцями ЗСУ», - інформує Офіс Генпрокурора.

Доповнення

Шевченківський районний суд міста Чернівці заочно засудив до 12 років позбавлення волі колишню співробітницю МВС України, яка стала учасницею терористичної організації "ДНР".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Екскомандиру донецького "Беркуту" повідомили про підозру

     • 305061 переглядiв

    Ранкова "бавовна" в окупантів на Запоріжжі: показали фото

     • 789158 переглядiв

    У парламенті Австрії очікують виступ Зеленського у четвер

     • 496215 переглядiв