efektivnishi-v-zimoviy-period-rf-verbuye-popovnennya-armiyi-sered-zhiteliv-dalekogo-skhodu-i-kamchatki-rozvidka

"Ефективніші в зимовий період": рф вербує поповнення армії серед жителів далекого сходу і камчатки - розвідка

 • 277379 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Чергова ротація росіян складатиметься в основному з жителів далекого сходу рф та камчатки, оскільки вони краще «адаптовані до життя в умовах низьких температур» і будуть «ефективніші в зимовий період». Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, передає УНН.

Цитата

«Стало відомо, що чергова ротація рашистів складатиметься в основному з жителів далекого сходу рф та камчатки. За задумом – вони краще адаптовані до життя в умовах низьких температур і будуть ефективніші в зимовий період. Також ці військовослужбовці не привчені до комфорту та легко перенесуть відсутність налагодженого побуту», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що є інформація, що кремлівським вербувальникам вдалося привабити певну частину населення північних регіонів обіцянками високих виплат. Як кажуть самі «новобранці»: «нам за все життя стільки не заробити».

«Втім, цей особовий склад має дуже низький рівень підготовки та практично нічого не знають про реальний стан справ бойових дій в Україні», - інформує розвідка.

Окрім того, повідомляється, що в рф оголошено про акцію збору коштів на придбання зимової форми для окупаційного контингенту, який знаходиться в Україні. Офіційний кремль визнав, що не має достатньо бюджетних коштів на ці потреби.

Доповнення

В кінці серпня українська розвідка повідомляла, що проведення прихованої мобілізації в центральних та південно-східних регіонах рф зазнає невдач. Росіяни все частіше відмовляються йти вмирати за ідеї кремлівського диктатора.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    З 15 вересня пропускний пункт "Ужгород" закриє піший перехід

     • 220760 переглядiв

    "Керівника" Луганської ТЕС судитимуть за співпрацю з окупантами

     • 196773 переглядiв

    У Туреччині розпочалися морські навчання за участю 15 країн НАТО

     • 193343 переглядiв