ukenru
dvoye-ukrayintsiv-proyshli-do-tretogo-kola-yuniorskogo-vimbldonu

Двоє українців пройшли до третього кола юніорського Вімблдону

 • 10344 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. В другому колі юніорської сітки Вімблдону провели матчі троє тенісистів з України, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію тенісу України.

Іллі Бєлобородьку випало грати зустріч другого кола проти британця Джеймса Сторі, який на старті турніру вибив з сітки другого сіяного чеха Йонаса Форейтека.

В другому сеті Ілля повів – 4:2, проте суперник зрівняв рахунок і навіть вийшов вперед – 5:4. Бєлобородько до кінця партії зміг взяти лише один гейм – 5:7. Те, що не вдалося зробити в другому, Ілля виконав у вирішальному – 6:4. У підсумку перемога 6:4, 5:7, 6:4.

Найуспішніша юніорка України продовжила демонструвати фантастичні результати. В другому колі Вімблдону Дар’я Снігур фактично знищила британку Ері Річардсон – 6:0, 6:1, і таким чином наразі її переможна серія в останніх турнірів складає вісім поєдинків.

Варто відзначити, що в другому колі юніорського Вімблдону Еріку Ваншельбойму випав жереб битися з лідером посіву Ольгером Вітус-Нодсков Руне, і він зазнав поразки 0:6, 2:6.

Українські Національні Новини

Спорт