dvi-viiskovi-chastyny-i-raketnyi-polihon-buly-atakovani-v-astrakhanskii-oblasti-v-rf-roszmi

Дві військові частини і ракетний полігон були атаковані в астраханській області в рф - росЗМІ

 • 27607 переглядiв

Дві військові частини і ракетний полігон зазнали атаки безпілотників в астраханській області росії.

Одразу дві військові частини і ракетний полігон були атаковані напередодні в астраханській області в рф, з'ясував російський телеграм-канал ASTRA, пише УНН.

Деталі

Телеграм-канал вказує, що вчора, 9 липня, мо рф заявляло про "знищення" п'яти безпілотників над регіоном. "Наслідки падіння БПЛА у вигляді локальних загорянь своєчасно ліквідуються", - писав губернатор. Аеропорти області вводили тимчасові обмеження.

"Як стало відомо ASTRA, дрони атакували відразу дві військові частини в регіоні. Дев'ять БПЛА вдарили по території в/ч 15644 під знам'янськом, де розташований військовий полігон капустин яр. У квітні цього року там проводили випробувальний пуск міжконтинентальної балістичної ракети. Ще два дрони вдарили по території військової частини 15650 в ахтубінську. Про пошкодження військової техніки інформації немає, як і про постраждалих", - ідеться в повідомленні.

Окрім того, як повідомляють, "за кілька годин уламки від ракети ППО впали на території відділу мвф в ахтубінському районі". За інформацією джерел, довелося евакуювати 30 співробітників поліції і двох затриманих. Постраждалих немає.

ГУР и СБУ отработали по военному аэродрому, НПЗ и электроподстанции в россии - источник09.07.2024, 13:37

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині народилась перша цього року трійня

     • 13648 переглядiв