ukenru
dva-pasazhirski-litaki-zitknulisya-v-amerikanskomu-aeroportu

Два пасажирські літаки зіткнулися в американському аеропорту

 • 17810 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Два пасажирські літаки Southwest Airlines зіткнулися в міжнародному аеропорту американського міста Нешвілл. Про це повідомляє УНН з посиланням на телеканал ABC News.

Зіткнення сталося в суботу ввечері за місцевим часом під час буксирування. Крило одного лайнера зачепило крило іншого. Один з літаків прямував в Сент-Луїс, а інший - в Атланту. В результаті ніхто не постраждав. Лайнери самостійно повернулися до воріт аеропорту.

Пасажир опублікував фотографію з місця події в Twitter. На кадрі видно пошкодження одного з лайнерів.

Телеканал CNN повідомив, що літаки вивели з експлуатації, щоб оцінити їх стан. Пасажирів направили до місць призначення іншими рейсами.

Нагадаємо, в аеропорту Праги зіткнулися два літаки.

На злітній смузі аеропорту Праги зіткнулися два літаки. В аварії ніхто не постраждав.

"При вирулюванні два літаки зіткнулися кінцями крил. Всі пасажири в порядку, рух в аеропорту не обмежували", - заявив представник аеропорту Роман Паквонь.

Welcome to Crashville. Got stuck waiting on a plane at BNA due to weather on the way back to Atlanta. We finally pull back and they crash the plane into another plane. Took the S right off. What’s going on @SouthwestAir #Crashville #outhwest #Letsgo pic.twitter.com/zZrf5JP3sZ

— eric borden (@HundredproofEB) 21 липня 2019 р.

Українські Національні Новини

Новини Світу