dubinskyi-pohodyvsia-na-prokhodzhennia-polihrafu-shchob-dovesty-nachebto-svoie-pobyttia-u-sizo

Дубінський погодився на проходження поліграфу, щоб довести начебто своє побиття у СІЗО

 • 44910 переглядiв

Олександр Дубінський, заарештований за звинуваченням у державній зраді, дав згоду на перевірку на поліграфі, щоб підтвердити свою заяву про побиття в СІЗО, повідомляють його адвокати. Він наполягає на використанні поліграфа НАБУ.

Народний депутат Олександр Дубінський, який знаходиться під арештом за підозрою у держзраді, погодився пройти поліграф, щоб довести начебто своє побиття у СІЗО. Про це адвокати депутата повідомили на каналі його Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі

Як повідомили адвокати Дубінського, слідчі внутрішньої служби Лук'янівського СІЗО запропонували Дубінському пройти поліграф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Територія Грузії не використовується для обходу санкцій, введених ЄС проти росії - спікер парламенту Грузії

У своїй заяві Дубінський дав згоду на проходження поліграфу, але виключно на "поліграфі, який перебуває в користуванні НАБУ".

Нагадаємо

Печерський районний суд Києва відправив нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді під варту до 12 січня 2024 року. Перед засіданням він заявив, що у нього зламане 10 та 11 ребро з лівої сторони. Раніше нардеп заявив про нібито побиття у СІЗО. Водночас у поліції Києва та Київському слідчому ізоляторі не підтвердили факт побиття після перевірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд залишив Дубінського під вартою

Павло Башинський

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі