dtek-zbilshyv-kilkist-bryhad-dlia-vidnovlennia-svitla-na-odeshchyni

ДТЕК збільшив кількість бригад для відновлення світла на Одещині

 • 22603 переглядiв

ДТЕК наростив зусилля з ліквідації наслідків негоди в Одеській області, залучивши додаткові ресурси

Для ліквідації наслідків негоди в Одеській області ДТЕК задіяв додаткові ресурси підрядних організацій та збільшив кількість бригад. Про це повідомляє ДТЕК Одеські електромережі, передає УНН.

Ми задіяли додаткові ресурси підрядних організацій та залучили 7 бригад з Подільського району, де ситуація вже стабілізована. З сьогоднішнього дня нам на допомогу прийшли 2 бригади з Миколаївобленерго, ще 2 – Одесаміськсвітло. Працюємо в посиленому режимі

- повідомили в ДТЕК.

Там додали, що щодня на Одещині працюють 178 бригад, а це - 206 одиниць техніки та 532 фахівці. За останню добу, 29 листопада, ДТЕК повернув світло для 37 тисяч родин в 133 населених пункти області, відремонтував 64 повітряні лінії та 997 трансформаторних підстанцій.

"Станом на 8:30 сьогодні, 30 листопада, без світла залишаються 25 тисяч сімей у 109 населених пунктах Одеської області", - повідомили в ДТЕК.

У компанії також зазначили, що роботи з відновлення світла ускладнюють погодні умови - за даними ДТЕК, у південних регіонах замети на дорогах сягають двох метрів.

Щоправда, третю добу на Одещині відлига, і те, що могли не встигнути дочистити комунальники - розтало вже саме по собі. Як повідомляв УНН, відповідні коментарі та фото люди залишають під постами ДТЕК, зокрема акцентуючи увагу, що в тому чи іншому населеному пункті все чисто і немає проблем з доступом до аварійних ліній електропередачі.

Також нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що проблема з відновленням світла на Одещині може полягати у катастрофічному дефіциті кадрів. Одеська область - найбільша область України за територією, а кількість робочих бригад ДТЕК не покриває кількість населених пунктів. У ці дні на одну робочу бригаду ДТЕК приходилося два-три населені пункти, які залишилися без світла.  

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Єгипет і Катар працюють над продовженням перемир'я в Газі

     • 23471 переглядiв