dsns-vprovadzhuie-dodatok-dlia-nadannia-ekstrenoi-dopomohy-liudiam-z-vadamy-slukhu

ДСНС впроваджує додаток для надання екстреної допомоги людям з вадами слуху

 • 31112 переглядiв

ДСНС та Громадський Рух "Соціальна єдність" запустили проєкт, який допоможе нечуючим українцям отримати допомогу в надзвичайній ситуації.

Державна служба з надзвичайних ситуацій та Громадський Рух "Соціальна єдність" реалізували проєкт, який допоможе українцям з вадами слуху вчасно отримати допомогу в надзвичайній ситуації, пише УНН.

Деталі

Тепер кожна людина з порушенням слуху, яка постраждала внаслідок військових дій чи природних явищ або просто опинилася у небезпеці, може абсолютно безкоштовно звернутися за допомогою до Служби порятунку ДСНС, використовуючи мобільний додаток "Перекладач ЖМ"

- повідомили в ДСНС.

У розділі "SOS" додатка з'явився спеціальний ярлик ДСНС через який відбувається з'єднання з перекладачем жестової мови, який забезпечує комунікацію з рятувальниками.

Щоб отримати допомогу необхідно завантажити додаток "Перекладач ЖМ" з App Store або Google Play, відкрити додаток і перейти в розділ "SOS", натиснути на ярлик ДСНС, з'єднатися з перекладачем жестової мови та повідомити про своє місцезнаходження та ситуацію.

Нагадаємо

Кабінет міністрів України ухвалив постанову, яка дає змогу запустити сервіс Дія.Офіс для посадовців.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі