druzhyna-nardepa-boika-maie-elitnu-kvartyru-v-tsentri-moskvy-vartistiu-maizhe-200-mln-rubliv

Дружина нардепа Бойка має елітну квартиру в центрі москви вартістю майже 200 млн рублів - "Схеми"

 • 27923 переглядiв

Дружина народного депутата Юрія Бойка володіє квартирою площею 220 кв. м в елітному центрі Москви вартістю майже 200 мільйонів рублів.

Дружина народного депутата Юрія Бойка від забороненої партії "ОПЗЖ", має в москві квартиру вартістю майже 200 мільйонів рублів. Про це з посиланням на декларацію народного обранця повідомляють журналісти "Схем", передає УНН.

Деталі 

Попри те, що у декларації не вказано, де саме у рф розташована нерухомість подружжя, журналісти з'ясували, що квартира знаходиться в елітному районі у самому центрі москви у Зачатівському провулку загальною площею 220 квадратних метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євроінтеграційна вимога: ВР підтримала надання НАЗК можливості перевіряти набуте до держслужби майно

Офіційно визначена кадастрова вартість, яку затверджують органи рф, підтверджується фактичними ринковими цінами. Зазначається, що з оголошень про продаж квартир у цьому будинку відомо, що ціна за квадратний метр перевищує мільйон рублів.

Житловий комплекс, відомий як "Ваш клубный дом", оголошується як "елітний особняк в одній із найпрестижніших локацій столиці, в районі Золотої милі".

Сам Юрій Бойко вказав у декларації, що вартість цієї нерухомості становить всього 2 мільйони 726 тисяч гривень. Форма декларації передбачає, що ці дані можна вказувати станом на дату придбання нерухомості.

Доповнення

Журналісти зауважили, що родина Бойка придбала елітні квадратні метри в Москві у 2006 році, через два місяці після його призначення міністром палива і енергетики в уряді Віктора Януковича.

В останній декларації, поданій Юрієм Бойком, його майновий стан вказаний на кінець 2022 року.

Однак, те що відтоді його родина не продавала цю квартиру в москві, а досі має її у власності, свідчить витяг з державного реєстру нерухомості рф, який отримали "Схеми".

- наголошують журналісти

Раніше ЗМІ, з посиланням на декларацію Бойка, повідомляли, що дружина депутата зберігає рублі та золото в російському банку. Сумарна вартість – 7,6 мільйона рублів (близько 3 мільйонів гривень).

Нагадаємо

Народний депутат України Олександр Герега має посвідку на проживання в Іспанії з 2021 року. Він також задекларував нерухомість в Іспанії вартістю близько 100 мільйонів гривень, записану на дружину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні російського вторгнення нардеп від ОПЗЖ Христенко орендував елітну квартиру у Варшаві та втік до Польщі

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон під ворожим ударом - МВА

     • 30444 переглядiв