ukenru
dpsu-biloruski-opozitsioneri-rodnenkov-i-kravtsov-vzhe-prosliduvali-v-ukrayinu

ДПСУ: білоруські опозиціонери Родненков і Кравцов вже прослідували в Україну

 • 13159 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Члени Координаційної ради опозиції Антон Родненков та Іван Кравцов після проходження прикордонного контролю прослідували на територію України. Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби України, передає УНН.

"В даний час громадяни РБ А. Родненков та І. Кравцов після проходження всіх необхідних заходів прикордонного контролю прослідували на територію України", - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ нагадали, що Родненков та Кравцов прибули в один з українських пунктів пропуску в межах Київської області на в’їзд в Україну. "У пункті пропуску вони проходили заходи контролю у відповідності до законодавства, яке визначає порядок перетину державного кордону", - відзначили у відомстві.

Також вказано, що "громадянка РБ М. Колесникова в пункти пропуску України для проходження прикордонного контролю не прибувала".

Раніше сьогодні, 8 вересня, білоруські прикордонники підтвердили, що білоруську опозиціонерку Колесникову затримано на кордоні з Україною. При цьому двоє її колег по опозиційній Координаційній раді змогли потрапити в Україну.

Українські Національні Новини

Політика