ukenru
dovibori-u-vr-spivvlasnik-bukovelyu-sche-raz-sprobuye-stati-nardepom

Довибори у ВР: співвласник Буковелю ще раз спробує стати нардепом

 • 22961 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Центральна виборча комісія зареєструвала кандидата в народні депутати України Олександра Шевченка, який є співвласником Буковелю, на виборчому окрузі № 87, що на Івано-Франківщині. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу ЦВК.

Цитата

“Під час засідання 9 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала кандидата в народні депутати України Шевченка Олександра Леонідовича, висунутого політичною партією “За Майбутнє”, в одномандатному виборчому окрузі № 87 на проміжних виборах народного депутата України 28 березня 2021 року”, - йдеться у повідомленні.

Раніше Комісія вже зареєструвала двох кандидатів в народні депутати України: Вікторію Шилову – в ОВО № 50 (Донецька область) та Михайла Ноняка – в ОВО № 87 (Івано-Франківська область).

Деталі

Також, розглянувши відповідні подання, Комісія внесла зміни до складу окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України на проміжних виборах народного депутата України в ОВО № 50.

Доповнення

Олександр Шевченко у 2010 році був обраний депутатом Івано-Франківської обласної ради від “Нашої України” за 57 округом. До 2014 року він був власником гірськолижного комплексу “Буковель”, а наразі є його співвласником і директором ТК “Буковель”.

17 червня 2014 року він прийняв присягу у якості депутата Верховної Ради 7-го скликання. Не входив у жодну фракцію. Був членом комітета зпитань економічної політики.

Окрім того, Щевченко у 2019 році балотувався на посаду Президента України від партії "УКРОП" як її член. У другому турі він зняв свою кандидатуру і підтримав Володимира Зеленського. 

Українські Національні Новини

Політика