donechchyna-vrantsi-zaznav-vorozhoi-ataky-obiekt-infrastruktury-u-pokrovskomu-raioni-6-poranenykh-u-toretsku-ye-zahyblyi

Донеччина: вранці зазнав ворожої атаки об'єкт інфраструктури у Покровському районі, 6 поранених, у Торецьку є загиблий

 • 31407 переглядiв

За добу росія здійснила 2841 обстріл 6 населених пунктів Донеччини. Внаслідок атак загинула 1 людина, 8 цивільних отримали поранення, пошкоджено 15 цивільних об'єктів.

У Донецькій області за минулу добу російські війська здійснили 2841 обстріл. Вранці зазнав ворожої атаки об'єкт інфраструктури у Покровському районі, 6 поранених. ЗА минулу добу відомо про загиблого та двох поранених. Про це повідомили у ГУНП в області у вівторок, пише УНН.

Сьогодні вранці відбувся обстріл інфраструктурного об’єкта Покровського району – за попередньою інформацією, поранено 6 цивільних осіб

- повідомили у поліції у соцмережах.

Деталі

"За добу росія здійснила 2841 обстріл. Ворог накрив вогнем 6 населених пунктів: міста Курахове, Лиман, Торецьк, селище Цукурине, села Іванопілля, Миколаївка. (...) Одна людина загинула, двоє зазнали поранень", - вказали у поліції.

Як вказано, пошкоджено 15 цивільних об’єктів.

Зокрема, відомо про ворожі обстріли у таких населених пунктах:

▪️ Авіабомбами та артилерією війська рф атакували Торецьк – вбили людину.

▪️ У Миколаївці Новогродівської громади поранено двоє цивільних осіб внаслідок удару дроном по автомобілю.

▪️ По Іванопіллю росіяни вдарили двома бомбами "КАБ-250" з модулем УМПК, пошкодили цех, адмінбудівлю, гараж, автомобіль.

▪️ На Лиман окупанти скинули три авіабомби "УМПБ-Д30 СН". Руйнувань зазнали адмінбудівлі, магазини, аптека, їдальня, гараж.

Окрім того, стало відомо про загиблу людину в Гродівці, яка загинула внаслідок ворожого обстрілу 4 серпня.

Селидове та Новогродівка: на Донеччині розширили перелік громад, де проведуть примусову евакуацію родин з дітьми 05.08.24, 19:59

Популярні

Новини по темі

Харків ворог атакував попередньо "Іскандером" - ОВА

 • 30787 переглядiв