donechchyna-13-udariv-rf-za-dobu-poshkodzheno-infrastrukturu-u-kostiantynivtsi-ta-toretsku-ye-poraneni

Донеччина: 13 ударів рф за добу, пошкоджено інфраструктуру у Костянтинівці та Торецьку, є поранені

 • 19389 переглядiв

За минулу добу російські війська 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Пошкоджено десятки будинків та інфраструктурних об'єктів, 3 людей поранено.

Російські війська за минулу добу 13 разів обстріляли населені пункти Донецької області, поранили 3 людей. У Кураховому пошкоджено багатоповерхівку, у Костянтинівці - 3 інфраструктурні об'єкти, у Торецьку - ще один об'єкт інфраструктури. Про це повідомив у четвер голова Донецької ОВА Вадим Філашкін, пише УНН.

За 24 липня росіяни поранили 3 жителів Донеччини. (...) Всього за добу росіяни 13 разів обстріляли населені пункти Донеччини

- повідомив Філашкін у Telegram.

З його слів, ситуація по області станом на ранок 25 липня така:

  • Покровський район. У Мар'їнській громаді обстріляні Максимільянівка, Антонівка і Олександропіль. У Кураховому прямим влучанням пошкоджено багатоповерхівку. 
  • Краматорський район. У Зарічному Лиманської громади пошкоджено будинок і зруйновано гараж. У Костянтинівці пошкоджені 9 будинків, 2 нежитлові будівлі, 2 автівки і 3 інфраструктурні об'єкти; у Миколаївці поранено людину. В Іллінівській громаді пошкоджені 11 об'єктів. 
  • Бахмутський район. У Часовоярській громаді поранено людину, пошкоджені 7 приватних будинків і 2 багатоповерхівки. У Сіверську 2 будинки зруйновані і 1 пошкоджено. У Торецьку пошкоджено інфраструктурний об'єкт.

Окупанти активно будують фортифікації на трасі Маріуполь - Донецьк24.07.24, 18:04

Популярні

Новини по темі