donechchina-vnaslidok-obstrilu-okupanti-poshkodili-budivlyu-azs-v-cherkaskiy-gromadi

Донеччина: внаслідок обстрілу окупанти пошкодили будівлю АЗС в Черкаській громаді

 • 558950 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Внаслідок обстрілу Донецької області російськими загарбниками була пошкоджена будівля АЗС в Черкаській громаді. Також є значна кількість руйнувань в інших громадах. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Напередодні ввечері росіяни завдали ракетного удару по Черкаській громаді — пошкоджено будівлю АЗС", - написав Кириленко.

Деталі

Також він додав, що на Волноваському напрямку зафіксовані обстріли Новоукраїнки Вугледарської громади та Нескучного Великоновосілківської громади.

На Донецькому напрямку зафіксовано артобстріли Красногорівки, Костянтинівки та Зоряного Мар'їнської громади. У Курахівській громаді пошкоджено 22 будинки у Курахівці. Зранку ворог ударив авіаракетою по Авдіївці — поцілив у район АКХЗ.

На Горлівському напрямку у Торецькій громаді пошкоджено 2 будинки: у Торецьку та Північному. На Нью-Йорк росіяни скинули авіабомбу ФАБ-500 — на щастя, вона не розірвалася. У Часовоярській громаді пошкоджено 2 багатоповерхівки, 1 приватний будинок і 2 нежитлові приміщення.

На Лисичанському напрямку пошкоджено 2 будинки у Лиманській громаді: у Торському і Зарічному. Ще 1 будинок пошкоджено у Сіверську.

"Всього за добу росіяни поранили 1 жителя Донеччини", - додав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донеччині вранці "відмінусували" ще один російський ударний вертоліт Ка-52

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    11-й пакет санкцій ЄС проти росії набув чинності - МЗС Естонії

     • 4000860 переглядiв

    На Херсонщині за добу вода відступила ще на 8 сантиметрів

     • 724072 переглядiв