do-okupovanoho-dzhankoia-prybuly-novi-rosiiski-viiska-zi-skhidnoho-viiskovoho-okruhu-atesh

До окупованого Джанкоя прибули нові російські війська зі східного військового округу - "АТЕШ"

 • 106024 переглядiв

В окупований Джанкой прибула нова партія російських військових, які, ймовірно, приїхали зі східного військового округу. Про це пише УНН з посиланням на підпільний рух "АТЕШ".

Деталі 

Зазначається, що партизани помітили, як до міста прибула чергова група російських окупантів. За ними приїхала вантажівка  із військовим номером 8955вр 25 регіону, що вкотре підтверджує, що військовослужбовці, з великою ймовірністю, прибули саме зі східного округу.

Окрім того, на лобовому склі вантажівки є вимпел із написом "новосибірськ", що знову ж таки вказує нам на східний округ.

З вище викладеного варто припустити, що ці представники зс рф швидше за все належать до 24 окремої бригади спеціального призначення

- заявили в "АТЕШ".

Партизани виявили штаб російської військової розвідки в Новоросійську 07.03.24, 16:23

Довідково

Східний військовий округ — одна з чотирьох військово-адміністративних одиниць зс рф на Далекому Сході.  Східний військовий округ знаходиться у Далекосхідному й частково Сибірському федеральних округах.

Включає наступні суб'єкти федерації: Республіка Бурятія, Республіка Саха (Якутія), Забайкальський, Камчатський, Приморський, Хабаровський краї, Амурська, Магаданська, Сахалінська області, Єврейська автономна область, Чукотський автономний округ.

Нагадаємо

В окупованому Генічеську російські війська настільки бояться партизанського руху, що намагаються приховати свою участь у лавах зс рф

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

     • 71928 переглядiв

    У ростовській області рф виникли пожежі

     • 52974 переглядiв

    Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

     • 56892 переглядiв

    Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

     • 100209 переглядiв

    Новини по темі