dlya-rosiyskikh-okupantiv-yaki-khochut-zdatisya-u-polon-zapustili-garyachu-telefonnu-liniyu

Для російських окупантів, які хочуть здатися у полон, запустили гарячу телефонну лінію

 • 136356 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Запущено Єдиний центр та цілодобову гарячу лінію прийому звернень від російських військових та їхніх родин. Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, передає УНН.

Цитата

«В рамках роботи Координаційного штабу запущено Єдиний центр та цілодобову гарячу лінію прийому звернень від російських військових та їхніх родин.Це продовження державного проєкту, призначеного інформувати російських військових про можливості скласти зброю та зберегти своє здоров'я та життя», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що державний проєкт "Хочу жить" покликаний допомогти військовослужбовцям російської армії безпечно здатися в полон українським Збройним Силам.

Зазначається, що росіянам гарантують утримання згідно з нормами Женевських конвенцій. Натомість Україна потребує поповнення обмінного фонду, аби повернути своїх захисників додому.

Для отримання інформації, як здатися в полон, російським військовослужбовцям або їхнім рідним та близьким слід телефонувати за цілодобовими номерами:

 +38 066 580 34 98

 +38 093 119 29 84

Доповнення

Чоловіки з так званої "лнр" вимушені переховуватися, щоб не потрапити до лав російської армії. До того ж окупаційна влада не хоче обмінювати їх, якщо вони опинилися в українському полоні.

У березні повідомлялося, що російські солдати масово здаються у полон.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Обстріл Очакова: окупанти вдарили «Градами»

     • 130449 переглядiв

    На Запоріжжі сили супротиву зруйнували залізничне полотно

     • 74029 переглядiв

    Російські війська обстріляли Нікополь, — голова РВА

     • 107093 переглядiв

    Сніг у Карпатах та до 22 тепла на півдні: погода на понеділок

     • 294861 переглядiв