ukenru
dizayner-tom-ford-rozkritikuvav-gru-aktora-dzhareda-leto-u-filmi-dim-gucci

Дизайнер Том Форд розкритикував гру актора Джареда Лето у фільмі "Дім Gucci"

 • 22529 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Знаменитый модельєр та дизайнер Том Форд, який з 1990 року працював на посаді креативного директора будинку Gucci і був особисто знайомий із тими, кого у своєму новому фільмі показав режисер Рідлі Скотт, залишився розчарований після перегляду фільму "Дім Gucci". Про це пише УНН з посиланням на рецензію, яку опублікувало Airmail News.

Цитата

"Часом, коли Аль Пачіно в ролі Альдо Гуччі та Джаред Лето в ролі його сина Паоло Гуччі з'являлися на екрані, я не був повністю впевнений, що не дивлюся пародію на цю історію в програмі "У суботу ввечері у прямому ефірі". Блискучий актор Лето буквально похований під тонною латексного гриму. Як і в більшості фільмів, заснованих на реальній історії, факти змінені, персонажі надто химерні, часові рамки спотворені. У реальному житті нічого з цього не було таким балаганом. Часом це було абсурдно, але зрештою це було трагічно", – прокоментував Том Форд.

Деталі

Дизайнер зазначає, що його думка може бути упередженою, тому що він чотири роки працював разом із головою модної компанії Мауріціо Гуччі, якого вбили "за кілька кроків" від офісу Форда в Мілані, і переживав на собі ті події, які показує картина.

Форду не сподобався "настрій фільму". За його словами, у стрічці не було справжнього почуття трагедії, і натомість глядачі бачили свого роду комедійну замальовку реальних людей та подій.

Нагадаємо

"Дім Gucci" дебютував у світовому прокаті наприкінці листопада 2021 року. Стрічка вважається одним із фаворитів майбутнього нагородного сезону щодо робіт акторів Сальми Хайєк, Адама Драйвера, Джека Х'юстона, Джеремі Айронса, Леді Гаги та інших.

Українські Національні Новини

УНН Lite