detonatsiya-skladiv-boyepripasiv-rf-v-krimu-trivatime-dovgo-sezon-bavovni-prodovzhuyetsya-gumenyuk

Детонація складів боєприпасів рф в Криму триватиме довго, сезон "бавовни" продовжується - Гуменюк

 • 214299 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Детонація російських складів боєприпасів у тимчасово окупованому Криму буде тривати ще досить довго і не тільки на цьому об'єкті, тому що анонсований сезон «бавовни» продовжується. Про це повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Вона (детонація – ред.) буде тривати ще досить довго і не тільки на цьому об'єкті, тому що сезон «бавовни» ми анонсували, ми його продовжуємо, ми з неприхованим задоволенням спостерігаємо, як вона «квітне», - розповіла Гуменюк.

Окрім того, Гуменюк прокоментувала заяву так званого призначеного рф "голови" окупованого Криму сергія аксьонова про звинувачення України в атаці безпілотника на півострів у ніч на 20 липня, де нібито пошкоджено чотири адміністративні будівлі та загинула дівчинка-підліток.

«Ось ці повідомлення потрібно сприймати з певною дозою критики й критичного мислення, оскільки для того, щоб виправдати свою агресію, ворог може нарощувати інформаційний тиск, інформаційні повідомлення. А безмежність їх фантазії, особливо те, що стосується дітей, ми знаємо», - сказала Гуменюк.

Доповнення

19 липня повідомлялося, що у тимчасово окупованому Криму очевидці чули потужні вибухи неподалік села Кринички на півдні півострова. Припускають імовірну детонацією боєприпасів на Старокримському полігоні внаслідок "прильотів".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дедлайн злиття Microsoft та Activision перенесли на осінь

     • 233924 переглядiв

    Компанія МХП відкрила навчальний «Мʼясомаркет»

     • 895400 переглядiв