ukenru
deputat-parye-pishov-u-vidstavku-cherez-pidozru-u-koruptsiyi

Депутат ПАРЄ пішов у відставку через підозру у корупції

 • 11697 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. Депутат Парламентської асамблеї Ради Європи пішов у відставку через корупційний скандал в асамблеї. Про це у Facebook повідомляє член української парламентської делегації у ПАРЄ Олексій Гончаренко, передає УНН.

"Глава групи Європейської народної партії в Парламентській Асамблеї Ради Європи Цезар Преда (Румунія) пішов у відставку в світлі корупційного скандалу в ПАРЄ", - написав Гончаренко.

Нагадаємо, Парламентська Асамблея Ради Європи в ході дебатів у четвер ухвалила резолюцію щодо випадків корупційної діяльності посадовців ПАРЄ. На підтримку резолюції проголосувало 123 депутати, 9 проти, і 10 утримались від голосування.

Діючим членам ПАРЄ, що проходять по справі, відповідно до резолюції було запропоновано процедуру, що дає їм можливість коментувати висловлені зауваження і приведені докази на всіх етапах, а також процедуру, що надає кожній стороні розумні можливості заслухати її справу в умовах, які "не ставлять його в невигідне становище по відношенню до іншої сторони".

Українські Національні Новини

Політика