den-donora-ponad-pivsotni-spivrobitnikiv-mkhp-zdali-krov-dlya-tikh-khto-potrebuye

"День донора": понад півсотні співробітників МХП здали кров для тих, хто потребує

 • 858940 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Днями на птахофабриці «Перемога Нова» відбувся день донора, передає УНН із посиланням на пресслужбу компанії.

Деталі

У межах заходу працівники підприємства приєдналися до руху донорства. Такий захід на підприємстві проводився вперше, проте надалі корпоративне донорство стане доброю щорічною традицією на підприємстві, підкреслили в «Перемога Нова».

«65 працівників дали надію тим, хто потребує донорської крові», - ідеться у повідомленні.

Додамо, що Дні донора на підприємствах МХП проходять вже не перший рік. А щоб зробити процес більш системним, залучити до руху нових донорів, вести постійну комунікацію з ними - МХП стала партнером громадської організації ДонорUA.

«До цього, за три роки, працівники компанії здавали кров 1733 рази, а це – 5199 врятованих життів.

Окрім того, організація ДонорUA надає освітній ресурс: ми спільно проводимо лекції з підготовки та відновлення після кровоздачі, а також про безпечність процесу», - ідеться у повідомленні.

У компанії додали, що корпоративна соціальна відповідальність МХП формується навколо спільного досвіду, цілей, цінностей та відчуття належності до чогось значущого.

«І забезпечення країни донорською кров'ю та її компонентами має велике значення для національної безпеки та обороноздатності, особливо в період війни», - сказано у повідомленні.

Довідка

ДонорUA – єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з Міністерством охорони здоровʼя, СДК "Український центр трансплант-координації", ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund.

Довідка

МХП - міжнародна компанія у сфері харчових, агротехнологій та ритейлу зі штаб-квартирою в Києві та виробничими потужностями в Україні та на Балканах (Perutnina Ptuj Group). Дочірні підприємства МХП працюють у Великій Британії, Саудівській Аравії, ОАЕ, країнах Балканського півострову та інших країнах ЄС. Станом на 2021 рік компанія МХП посідає 8 місце у переліку Forbes 100 найбільших приватних компаній України.

Виробничі потужності МХП охоплюють 12 областей України. Земельний банк становить 360 000 га, з них під вирощування сільськогосподарських культур - 353 000 га. Важливою складовою агровиробництва МХП є цифровізація та застосування інновацій.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині ворожий ракетний удар знищив дві пожежні машини

     • 148256 переглядiв

    Окупанти на Луганщині посилюють пропускний режим - ОВА

     • 200288 переглядiв

    Україна може отримати F-16 до кінця року - Кірбі

     • 196187 переглядiв

    Кулеба про "зернову угоду": ми готові піти на будь-який ризик

     • 325151 переглядiв

    Сили оборони ведуть важкі бої біля Бахмута - Генштаб

     • 193450 переглядiв