demokraty-zaplanuvaly-na-sohodni-pochatok-vysuvannia-harris-svoim-kandydatom-u-prezydenty-ssha

Демократи запланували на сьогодні початок висування Гарріс своїм кандидатом у президенти США

 • 12570 переглядiв

Демократична партія США розпочинає процес висування віцепрезидентки Камали Гарріс кандидатом на президентських виборах 2024 року. Гарріс змінила динаміку перегонів, зібравши понад 200 млн доларів та залучивши нових прихильників.

У Сполучених Штатах демократи на сьогодні запланували старт процесу висування віцепрезидентки США Камали Гарріс офіційним кандидатом від Демократичної партії на президентських виборах у листопаді цього року, повідомляє The New York Times, пише УНН.

Деталі

"Демократи почнуть офіційно обирати віце-президента Камалу Гарріс як кандидата від своєї партії у четвер, завершивши стрімку кампанію пані Гарріс та її союзників щодо забезпечення їй місця у топі (виборчого) списку", - повідомляє видання.

Очікується, що делегати Національного з'їзду Демократичної партії завершать поіменне онлайн-голосування в понеділок, і Гарріс стане єдиним кандидатом, який пройшов відбір. На той час вона також може обрати свого кандидата у віцепрезиденти, пише видання.

З того часу, як президент США Джо Байден відмовився від участі і підтримав її минулого місяця, Гарріс, як зазначає видання, "змінила динаміку перегонів, яка, здавалося, йшла до переконливої ​​переваги на користь колишнього президента Дональда Трампа". Вона, як повідомляється, зібрала понад 200 мільйонів доларів, залучила легіони нових волонтерів та залучила тисячі людей на свої мітинги - "усе це ознаки того, що вона здатна вести напружену боротьбу з паном Трампом".

Але республіканці, як вказано, попередили, що те, що вони називають "медовим місяцем" між Гарріс та виборцями, невдовзі закінчиться, і кампанія Трампа вже випустила рекламу з нападками на неї через імміграцію.

Трамп заявив, що Гарріс вдає із себе чорношкіру, щоб сподобатися виборцям01.08.24, 03:21

Популярні

Новини по темі