deiaki-uhrupovannia-viisk-budut-pereformatovani-syrskyi-anonsuvav-masshtabni-zminy-v-sylakh-oborony

Деякі угруповання військ будуть переформатовані: Сирський анонсував масштабні зміни в Силах оборони

 • 31960 переглядiв

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський оголосив про переформатування та оптимізацію військових організаційних структур з метою підвищення ефективності управління, включаючи переформатування деяких угруповань військ.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський анонсував перестановки у військових організаційних структурах, зокрема йдеться про управлінський кадровий потенціал. про це пише УНН з посиланням на заяву Сирського у Facebook.

Деталі

За словами головнокомандувач, триває оптимізація військових організаційних структур, які безпосередньо беруть участь у відбитті широкомасштабної збройної агресії російської федерації.

Сирський підкреслив, що за десять років війни тимчасові органи військового управління та райони відповідальності угруповань військ формувалися і змінювалися відповідно до оперативної обстановки та поточних викликів.

Наразі, враховуючи досвід бойових дій, здійснюються організаційні заходи. Головна мета цих заходів – спростити і максимально підвищити якість та оперативність управління. Деякі угруповання військ (сил) будуть переформатовані. Насамперед йдеться про управлінський кадровий потенціал, його грамотний та раціональний перерозподіл

- заявив Головнокомандувач ЗСУ.

Сирський заявив, що у Силах оборони розпочались ротації підрозділів з передової 14.03.24, 14:20

Він підкреслив, що пріоритетом є налагодження процесу ротацій особового складу бойових бригад. Зокрема, деякі військові частини беруть участь у відбитті збройної агресії російської федерації з перших днів повномасштабного вторгнення.

Крім того, важливо приділяти більше уваги питанням відпочинку наших воїнів, доукомплектування озброєнням і військовою технікою та відновлення боєздатності бригад загалом. Цей процес уже запущено і надалі він буде лише нарощуватися

- підсумував Олександр Сирський. 

Нагадаємо

На початку місяця президент України Володимир Зеленський заявив, що Головнокомандувач Збройних Сил Олександр Сирський має всі повноваження для проведення будь-яких кадрових змін в армії і очікує від нього доповіді з пропозиціями щодо подальших змін.

Популярні

Новини по темі

У Полтаві відкрився четвертий в Україні центр рекрутингу ЗСУ

 • 29737 переглядiв