ukenru
de-kosa-timoshenko-zdivuvala-koleg-i-sotsmerezhi-novim-imidzhem

Де коса? Тимошенко здивувала колег і соцмережі новим іміджем

 • 45781 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко сьогодні з'явилась на засіданні погоджувальної ради без окулярів і з новою зачіскою, передає УНН.

Деталі

Поява Тимошенко у Раді викликала обговорення у Facebook, зокрема під відео з брифінгу політикині за підсумками погоджувальної ради, яке вона оприлюднила у соцмережі. На відео Тимошенко предстала у новому образі — без відомої коси, а також без окулярів.

Відеоролик набрав більше 8 тисяч реакцій та понад 2 тисячі коментарів, велика частина з яких — щодо нового іміджу Тимошенко.


Крім того, світлини нової зачіски народної обраниці можна переглянути на сторінці у Facebook фотографа Яна Доброносова.

“До кінця року мабуть будемо тільки по бейджику впізнавати”, — зазначив один з користувачів соцмережі, коментуючи фото.

Що було раніше

Відзначимо, що тривалий час, а точніше з початку 2000-х років, Юлія Тимошенко носила косу. Ця зачіска стала її візитівкою, а також своєрідним символом у найрізноманітніших мемах.

Відзначимо, що зміни в іміджі Юлії Володимирівни розпочалися ще з осені - тоді її все частіше можна було бачити у залі Верховної Ради в окулярах і без славнозвісної коси.

Крім того, у вересні лідерка "Батьківщини" перехворіла на коронавірус. Певний час вона перебувала у важкому стані, але змогла подолати хворобу.

Українські Національні Новини

УНН Lite