ukenru
danilyuk-prokomentuvav-podannya-pro-svoye-zvilnennya

Данилюк прокоментував подання про своє звільнення

 • 14684 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Міністр фінансів України Олександр Данилюк зазначив, що протягом року на нього чиниться тиск, і заявив, що вимагає надати йому слово з трибуни парламенту перед голосуванням щодо його звільнення. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Протягом року на мене чиниться колосальний тиск. Від мене вимагають підтримати програму „Субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів“. У перекладі на людську мову це — роздача грошей на проекти депутатів-мажоритарників. Це — політична корупція, у народі — „гречка“. Сьогодні кульмінаційний момент. Мене поставлено перед вибором — піти або стати співучасником”, — написав О.Данилюк.

Він вимагає надати йому слово з трибуни парламенту перед голосуванням.

“Я країною не торгую. Вимагаю жорсткого дотримання регламенту — надати мені слово з трибуни парламенту перед голосуванням”, — заявив міністр фінансів.

Як повідомляв УНН, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що підписав подання до Верховної Ради на звільнення з посади міністра фінансів Олександра Данилюка, і закликав народних депутатів підтримати його.

Українські Національні Новини

Політика