ukenru
danilov-obgovoriv-z-predstavnikami-britaniyi-sistemu-reaguvannya-na-riziki

Данілов обговорив з представниками Британії систему реагування на ризики

 • 9313 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з делегацією посольства Великої Британії. Під час зустрічі сторони обговорили розвиток національної системи реагування на ризики в різних сферах, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу РНБО.

Так, Данілов зустрівся з радником з оборонних питань посольства Великої Британії в Україні Ліндою Сміт і заступником радника з оборонних питань посольства Великої Британії в Україні Робіном Сівордом.

"Під час зустрічі сторони обмінялися досвідом та обговорили співробітництво між Україною та Великобританією, зокрема, у питаннях розбудови національної системи реагування на ризики у різних сферах", - йдеться у повідомленні.

За словами секретаря РНБО України, створення такої системи є одним з пріоритетів для Президента України.

"Президент України Володимир Зеленський поставив завдання розробити сталу, сучасну систему, якою оперуватимуть фахові, висококваліфіковані люди", - зазначив Данілов.

У РНБО наголосили, що Україна зацікавлена у співпраці з британськими фахівцями, зокрема в питаннях розробки методології і технологій побудови відповідних систем. Своєю чергою експерти запевнили в готовності Великої Британії і надалі надавати підтримку Україні в цій сфері.

Раніше УНН повідомляв, що Данілов зустрівся з послом Індії, з яким обговорив військове та IT-співробітництво.

Українські Національні Новини

Політика