chym-menshe-u-nas-bude-obmezhen-shchodo-zbroi-tym-bilshe-rosiia-bude-rukhatys-u-napriamku-myru-zelenskyi

Чим менше у нас буде обмежень щодо зброї, тим більше росія буде рухатись у напрямку миру – Зеленський

 • 14535 переглядiв

Президент України закликав партнерів надати дозвіл на використання далекобійної зброї в глиб Росії та більше систем ППО. Зеленський наголосив, що це не призведе до ескалації, а навпаки, наблизить мир.

Президент України Володимир Зеленський закликав надати дозвіл використовувати далекобійну зброю від партнерів в глиб росії та закликав партнерів надати більше систем ППО. Про це він заяви під час інавгураційної пленарної сесії IV саміту Європейської політичної спільноти, передає кореспондент УНН.

Ми не дали росії просуватись на Харківщині. путін поклав там десятки тисяч своїх громадян, але нічого не досягнув, нічого важливого та значимого. Це сталось завдяки хоробрості наших воїнів та хоробрості наших партнерів, які зняли обмеження з використання зброї поруч з кордоном. Чи призвело це до ескалації? Ні! Навіть навпаки, це заблокувало спроби путіна розширити війну

- каже Зеленський.

За його словами, путін на це ніяк не відреагував, навіть коли росія поцілила по Охматдиту, де були діти з онкологічними захворюваннями.

Це лише продемонструвало те зло, яке несе росія, а отже ми повинні діяти максимально хоробро, аби досягати результатів. Ми можемо закінчити цю війну завдяки зусиллям дипломатичним та зброї. Чим більш ефективним буде ППО, тим безпомічнішим буде путін. Чим менше у нас буде обмежень у використанні зброї, тим більше росія буде намагатися рухатись у напрямку миру

- сказав Президент.

Він наголосив, що усі аеродроми, з яких злітають російські бомбардувальники потрібно знищити.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський вважає справедливим надання дозволу Україні бити далекобійною зброєю країн-партнерів вглиб території рф, і говорить, що тому це питання потрібно дотиснути.

Ірина Колеснік

Війна

    Популярні

    Новини по темі