chongarskiy-mist-pid-vognevim-kontrolem-sil-oboroni-gumenyuk

Чонгарський міст під вогневим контролем Сил оборони - Гуменюк

 • 11050145 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Чонгарський міст у тимчасово окупованому Криму перебуває під вогневим контролем українських військових. Про це повідомила речниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Вони відчули на собі, що не тільки вогневий контроль, але й злагодженість, єдність Сил оборони, руху спротиву й місцевого населення українців, які розуміють перспективу просування Збройних сил України. Він присутній, цей вогневий контроль присутній навіть на таких віддалених ділянках, які окупанти вважали для нас недосяжними», - сказала Гуменюк.

Вона повідомила, що зараз в росіян ускладнений рух логістики через Чонгарський напрямок, й вони змушені використовувати Армянський напрямок.

«Але цей шлях набагато ближчий до позицій Сил оборони. Через це вони знервовані і не можуть його використовувати так само в повну потужність. Тому це створення внутрішнього напруження, яке базується на матеріальних проблемах та моральної не впевненості. Це продовження нашого контрнаступу тільки в головах, свідомості та логістиці ворога», - розповіла Гуменюк.

Доповнення

Декілька мостів на кордоні Криму та Херсонської області, зокрема Чонгарський міст, було пошкоджено.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Чонгарський міст під вогневим контролем Сил оборони - Гуменюк

     • 11050145 переглядiв

    Сили оборони Півдня анонсували хороші результати з фронту

     • 1839899 переглядiв