ukenru
choloviku-yakiy-pogrozhuvav-pidirvati-mist-metro-prodovzhili-aresht

Чоловіку, який погрожував "підірвати" міст Метро, продовжили арешт

 • 11098 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Дніпровський райсуд Києва продовжив на 2 місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою чоловіку, який 18 вересня 2019 року здійснив неправдиве повідомлення про підготовку вибуху на столичному мосту Метро, передає УНН із посиланням на повідомлення прокуратури Києва у Facebook.

"За клопотанням столичної прокуратури чоловіку, який 18 вересня 2019 року здійснив неправдиве повідомлення про підготовку вибуху на столичному мосту Метро, продовжили на 2 місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Таке рішення на сьогоднішньому засіданні ухвалив Дніпровський районний суд м. Києва", - зазначено у повідомленні.

Підозрюваний перебуватиме під вартою до 12 січня 2020 року.

Нагадаємо, дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, підготовку вибуху, яке спричинило тяжкі наслідки) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї) КК України.

20.09.2019 Дніпровський райсуд Києва обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 288 тис. гривень.

Станом на 13 листопада 2019 року застава не внесена.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП