ukenru
choloviku-yakiy-granatoyu-namagavsya-pidirvati-odnoseltsya-povidomili-pro-pidozru

Чоловіку, який гранатою намагався підірвати односельця, повідомили про підозру

 • 8501 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Чоловіку, який в селі Требухів намагався підірвати гранатою родину свого знайомого повідомлено про підозру. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

"Чоловіку, який в селі Требухів намагався підірвати гранатою родину свого знайомого повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, йому інкриміновано незаконне придбання, носіння та зберігання вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, тобто у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, а також незакінчений замах на вчинення умисного вбивства двох чи більше осіб за ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, вказаний підозрюваний проникнув у будинок потерпілого та намагався кинути гранату. Завдяки тому, що господар будинку швидко зреагував і виштовхав чоловіка на вулицю граната вибухнула у дворі. Підозрюваний та потерпілий отримали поранення.

"Досудове розслідування триває. Готується клопотання в суд про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП