cholovik-zalyshyv-boiovyi-revolver-za-batareieiu-u-vbyralni-ternopilskoi-likarni

Чоловік залишив бойовий револьвер за батареєю у вбиральні тернопільської лікарні

 • 22713 переглядiв

Чоловік залишив револьвер "Наган" і порох у вбиральні тернопільської лікарні, що призвело до його затримання поліцією. 46-річному тернополянину загрожує кримінальна відповідальність згідно з Кримінальним кодексом України.

В Тернополі чоловік залишив пістолет та порох у вбиральні медзакладу. Експертиза поліції підтвердила, - це револьвер типу "Наган". Згодом правоохоронці за підозрою затримали 46-річного жителя Тернополя. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області, передає УНН.

Деталі

Згідно даних слідства, чоловік начебто попросився в приміщення вбиральні медичного закладу, а після того, як він вийшов звідти, прибиральниця виявила на місці за батареєю пістолет та порох. Експертиза поліції підтвердила, що залишена зброя - це револьвер типу "Наган".

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили ймовірну особу власника. Як вказується, фігурантом виявився тернополянин 1977 року народження.

Повідомляється, що чоловікові уже оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 263 ККУ. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону. Триває слідство.

Нагадаємо

В Оболонському районі Києва поліція затримала чоловіка, який напав на відвідувача і розмахував пістолетом у ресторані. Поліція забезпечила охорону місця події та викликала слідчих для з'ясування ситуації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скоригував ракетний удар по київському університету: СБУ затримала агента фсб

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Toyota планує збільшити продаж "зелених" авто у Європі до 2026 року

     • 27642 переглядiв

    У Рівному жінка народила 17-ту дитину

     • 24630 переглядiв

    Оксфордський словник назвав слово 2023 року

     • 27210 переглядiв

    На Полтавщині чоловіка придавило під час ремонту легковика

     • 24985 переглядiв