ukenru
chleni-konservativnoyi-partiyi-velikoyi-britaniyi-sogodni-zavershat-golosuvannya-za-novogo-premyer-ministra

Члени консервативної партії Великої Британії сьогодні завершать голосування за нового прем'єр-міністра

 • 213989 переглядiв

КИЇВ. 2 вересня. УНН. Сьогодні завершується голосування у Консервативній партії Великої Британії за нового главу партії, який стане прем'єр-міністром Сполученого Королівства. Про це повідомляє видання Business Standard, передає УНН.

Деталі

Гонка за заміну Бориса Джонсона як лідера Консервативної партії та прем'єр-міністра Великої Британії знаходиться на заключному етапі. Сьогодні партія офіційно закриває голосування між колишнім канцлером казначейства Ріші Сунаком та міністром закордонних справ Ліз Трасс.

У той час як Сунак зробив основою своєї передвиборчої кампанії стримування стрімкого зростання інфляції як першочергове завдання, міністр закордонних справ пообіцяла знизити податки з першого дня свого перебування на посаді.

Переможця онлайн- і поштових бюлетенів, які подавалися з моменту відкриття голосування на початку серпня, буде оголошено в понеділок, а новий лідер вирушить до Шотландії на аудієнцію з королевою в її літній резиденції в замку Балморал.

Нагадаємо

7 липня прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оголосив про відставку. Прем'єр заявив, що виконуватиме обов'язки глави партії та уряду, доки не буде обрано нового.

Українські Національні Новини

Новини Світу