cherhova-robota-benksi-ziavylasia-na-zooparku-u-londoni-vona-maie-staty-finalnoiu-u-nynishnii-serii-pro-tvaryn

Чергова робота Бенксі з'явилася на зоопарку у Лондоні. Вона має стати фінальною у нинішній серії про тварин

 • 11584 переглядiв

Остання робота Бенксі з'явилася на захисних ролетах Лондонського зоопарку, завершивши серію з 9 робіт у місті. Зображення горили, що випускає тварин, буде збережено зоопарком.

Робота, що з'явилася на захисних ролетах Лондонського зоопарку, була підтверджена як остання і фінальна в несподіваній серії зображень тварин авторства вуличного художника Бенксі (Banksy) у британській столиці, пише УНН з посиланням на BBC.

Деталі

На ній зображена горила, що піднімає віконниці, щоб випустити морського лева та птахів, тоді як інші тварини, мабуть, спостерігають за тим, що відбувається, зсередини.

Нову роботу Бенксі опублікував в Instagram.

Це дев'ята робота Бенксі, що з'явилася в Лондоні за останні кілька днів, і вона слідує за зображеннями козла, слонів, мавп, вовка, пеліканів, кішки, піраній і носорога, які з'являлися щоранку з 5 серпня.

Представник Лондонського зоопарку Деніел Сіммондс сказав, що робота буде збережена.

Деніел Сіммондс, менеджер по роботі з тваринами Лондонського зоопарку, сказав: "Бенксі став частиною лондонської сцени, і дуже приємно, що його культовий статус розділяється зі, зрештою, одним із найкультовіших зоопарків у всьому світі".

"Я думаю, це абсолютно блискуче", - сказав він BBC News.

Він сказав, що співробітники поняття не мали, що Бенксі планує роботу в цьому місці.

Сіммондс сказав, що сьогодні віконниці залишаться закритими, а замість них будуть використовуватися дві інші, щоб відвідувачі могли подивитися на роботу.

Він додав, що очікує, що сьогодні прийдуть ще люди на додаток до тисяч, що вже забронювали квитки.

"Ми безперечно збережемо її. Можливо, ми навіть розглянемо варіант обшити її плексигласом", - зазначив Сіммондс.

Команда Бенксі повідомила ВВС, що остання робота стане фінальною частиною серії, яка привертала увагу шанувальників Бенксі більше тижня.

Як повідомляється, дві роботи - два слони та носоріг - відтоді були частково зіпсовані після представлення. Ще дві були вилучені, зазначає видання.

На Бенксі подали до суду, це може змусити художника розкрити свою особистість12.03.24, 16:06

Популярні

Новини по темі

МЗС працює над цифровізацією консульських послуг

 • 18951 переглядiв