cherhova-khvylia-provokatsii-z-boku-rf-yusov-prokomentuvav-udar-bezpilotnyka-po-zaes

Чергова хвиля провокацій з боку рф: Юсов прокоментував удар безпілотника по ЗАЕС

 • 26974 переглядiв

росія влаштувала чергову провокацію, завдавши удару з безпілотника по окупованій росією Запорізькій атомній електростанції, щоб звинуватити Україну.

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що удар безпілотника по окупованій росією Запорізькій атомній електростанції - чергова хвиля провокацій з боку рф. Про це Юсов заявив в ефірі телемарафону, передає УНН.

"Ми зараз бачимо чергову хвилю провокацій з боку рф. Стосовно української атомної станції, то все це фіксувалося і раніше. Провокації з метою звинуватити Україну. (...) Ось сьогодні вирішила за допомогою FPV-дронів імітувати обстріл нібито з боку України. Позиція України однозначна, чітка, зрозуміла - по ядерним об'єктам жодних військовий дій, провокацій ми не вчиняємо. Агресор повинен піти з Запорізької атомної станції", - сказав Юсов.

Він нагадав, що саме росіяни розмістили на ЗАЕС війська і техніку, замінували територію станції, а також регулярно проводять там запуски ударних дронів.

Юсов також зазначив, що на ЗАЕС залишаються працювати українські співробітники, які не хочуть підписувати контракт. За словами представника ГУР, окупанти намагаються шукати новий персонал з території рф, або через соцмережі, зокрема в Telegram.

Нагадаємо

7 квітня на території Запорізької АЕС вибухнув безпілотник. Сьогодні фахівці МАГАТЕ зафіксували ще один удар безпілотників по території окупованої росіянами Запорізької атомної електростанції. Цього разу загрози для ядерного об'єкта не було.

Популярні

Новини по темі

Зеленський: є й наші рішення для посилення ППО у Харкові

 • 30580 переглядiв

Боррель заявив, що росія повинна залишити Запорізьку АЕС

 • 27295 переглядiв