chergoviy-fek-zelenskiy-ignoruye-ukrayinskikh-bizhentsiv-pid-chas-zakordonnikh-vizitiv

Чергова інформаційна маніпуляція: Зеленський ігнорує українських біженців під час закордонних візитів

 • 887736 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки спростували інформацію, що начебто Президент України Володимир Зеленський під час своїх закордонних поїздок навмисно ігнорує українських біженців, пише УНН.

Деталі

Начебто, президент України навмисно ігнорує українських біженців і не розв'язує їхні проблеми. Його поїздки за кордон – це «шопінг-тури». Таку заяву зробив колишній радник Леоніда Кучми Олег Соскін. Це – маніпуляція, зазначає Центр стратегічних комунікацій.  

Правда полягає у тому, що у закордонних поїздках Зеленський дійсно здебільшого проводить переговори із союзниками, адже основна мета таких заходів – отримання нових можливостей для захисту України та деокупації її територій.

Втім за можливості він зустрічається з українцями та дякує міжнародним партнерам за надання притулку біженцям. Крім цього, Зеленський сподівається, що українці, які знайшли притулок за кордоном, зрештою повернуться додому.

"Без громадян України, які сьогодні перебувають за кордоном, наша держава не може бути потужною. За всієї любові до всіх держав, які дали вам притулок, пам’ятайте: ви – українці! Хочу, щоб ви знали – коли ви зможете, я б дуже хотів, щоб ви повернулися. Ми чекаємо на вас після перемоги, бо треба відновлювати нашу державу. Вона для людей – і для тих, хто зараз тут, і хто тимчасово виїхав", – цитує президента Центрі стратегічних комунікацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове ІПСО: Мережею шириться фейк, що «вагнерівці» начебто захопили місто на Харківщині

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Усик нокаутує Даніеля Дюбуа - промоутер

     • 199415 переглядiв

    На заводі Giga Texas зібрали першу Tesla Cybertruck

     • 440858 переглядiв

    На Сході ситуація дещо загострилась - Маляр

     • 665267 переглядiв