chergova-problema-z-budinkom-na-moldavantsi-tsogo-razu-pozhezha

Чергова проблема з будинком на Молдаванці: цього разу пожежа

 • 17652 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. В Одесі проблема з черговою будівлею на Молдаванці, цього разу мова йде про пожежу, яка виникла увечері 7-го липня в нежитловому будинку на вулиці Балківська, передає УНН.

Деталі 

Спалах був зафіксований близько 20:00. На місце події одразу прибули 4 одиниці техніки та 18 рятувальників, повідомили у пресслужбі ДСНС.

Під час гасіння пожежі спостерігалися спалахи від коротких замикань мережі. Тому рятувальникам довелося працювати з безпечної відстані і боротися з вогнем методом переривчастої подачі води. Загрози розповсюдження пожежі на сусідні будівлі не було.

Близько 21:00 рятувальники ліквідували пожежу на площі 60 квадратних метрів. Постраждалих немає.

Доповнення

Нагадаємо, що інциденти, пов'язані з пожежами та обвалами старих будівель в Одесі відбуваються все частіше. Так 6-го липня на Молдаванці сталося відразу два обвали будівель, в результаті чого загинула 83-річна жінка. Тільки в червні нинішнього року на Молдаванці спостерігалося кілька подібних ексцесів.

Відзначимо, що район Молдаванки, який зачіпає історичний центр міста - один з найбільш забудовуваних в Одесі. Нерідко будівельні майданчики виникають на місці згорілих або обвалених будівель.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Двох експрезидентів Киргизстану оголосили у розшук

     • 16730 переглядiв

    У центрі Одеси повторно зносять незаконну мансарду

     • 10768 переглядiв