ukenru
cherga-za-vaktsinoyu-rosiyski-okupanti-provodyat-masovi-scheplennya-v-krimu

Черга за вакциною: російські окупанти проводять масові щеплення в Криму

 • 18196 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. Окупаційна влада Криму стверджує, що станом на 10 лютого, 15 тисяч осіб записалися в чергу на вакцинацію від коронавірусу. Про це повідомляє Крим.Реалії, передає УНН.

Цитата:

"Уже щеплено 18 406 осіб. Черга на вакцинацію становить близько 15 тисяч осіб. В арсеналі у нас є 20 тисяч доз вакцини. Це без урахування надходження вакцини, запланованої на найближчий час", - про це, під час свого виступу, заявив "глава" російського Мінохоронздоров'я Криму Олександр Остапенко.

Деталі

Як стверджують окупанти, з початку вакцинації в Крим привезли 38 735 доз російської вакцини "Супутник V" від коронавірусу.

Доповнення

Вчора, 9 лютого стало відомо, що "уряд" Криму прийняв рішення послабити деякі карантинні обмеження, введені раніше через пандемію коронавірусу.

Відзначимо, що сумнозвісна російська вакцина "Супутник V", не показала своєї ефективності в боротьбі з коронавірусною інфекцією. Так, відомі випадки, коли після щеплення, особа повторна заражалася коронавірусом. Наприклад, на російському Кузбасі, у медпрацівника виявили коронавірус вже після того, як він пройшов перший етап вакцинації.

А в Алтайському краї у трьох медиків, яким раніше було зроблено щеплення від коронавирусної інфекції вакциною "Супутник V", тести на коронавірус показали позитивний результат.

Українські Національні Новини

Політика