cherez-zakryttia-chastyny-kyivskoho-metro-zmineno-rukh-transprotu-na-ploshchi-lybidskii

Через закриття частини київського метро змінено рух транспорту на площі Либідській

 • 76159 переглядiв

У зв'язку із закриттям деяких станцій метро та збільшенням навантаження на наземний транспорт у Києві змінено рух на Либідській площі. Рух розворотними кільцями на площі Либідській дозволено лише громадському транспорту.

В столиці через припинення роботи деяких станцій метро на "синій" гілці збільшилося навантаження на наземний громадський транспорт. Тому перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що тимчасово змінюється організація дорожнього руху на Либідській площі, передає УНН.

Деталі

Тепер рух розворотними кільцями на площі Либідській  дозволено лише громадському транспорту. Для всіх інших транспортних засобів розворот організовано за маршрутом: вулиця Велика Васильківська — вулиця Ковпака — вулиця Антоновича.

Згодом будуть встановлені відповідні дорожні знаки.

Також для зручності пасажирів пропонується облаштувати додаткову зупинку громадського транспорту поряд з ТРЦ Ocean Plaza. 

Нагадаємо

Директор аналітико-дослідницького центру "Інститут міста" Олександр Сергієнко припускає, що будівництво ТРЦ Ocean Plaza могло сприяти пошкодженню тунелю київського метрополітену через його вагу та розташування. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підтоплення Київського метро: як працюватиме наземний транспорт – графік та схеми

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованій Макіївці на Донеччині "бавовна": що відомо

     • 41082 переглядiв