cherez-urahan-v-arhentyni-obvalyvsia-dakh-u-sportklubi-zahynulo-13-liudei

Через ураган в Аргентині обвалився дах у спортклубі: загинуло 13 людей

 • 48295 переглядiв

В аргентинському місті Баїя-Бланка внаслідок сильного урагану обвалився дах у спортивному клубі Bahiense del Norte, де проходили спортивні змагання, через що загинули щонайменше 13 людей. Про це пише УНН за посиланням на Independent.

Деталі

Щонайменше 13 людей загинули внаслідок обвалу даху в спортивному клубі Bahiense del Norte внаслідок шторму в місті Баія-Бланка в провінції Буенос-Айресі. Повідомляють, що багато людей отримали травми. Троє постраждалих були одразу доправлені в госпіталь.

На жаль, служба швидкої допомоги підтверджує загибель 13 людей в клубі Bahiense del Norte

- сказав мер міста Баїя-Бланка.

У клубі саме розпочалися змагання з фігурного катання на роликах, коли почався ураган і вітер обрушив конструкцію на учасників і глядачів.

Влада підтвердила, що на об'єкті почали розбирати завали і звільняти людей, які потрапили в пастку, попросивши населення не наближатися до нього і залишатися вдома.

Президент Аргентини Хав'єр Мілей опублікував заяву, в якій висловив співчуття сім'ям жертв.

В офісі президента наголосили, що пориви вітру перевищували 150 км/год у Баїя-Бланка, що призвело до відключення електроенергії. У районах провінції Буенос-Айрес діє помаранчевий рівень небезпеки.

На даний момент уряд працює разом з провінційними та муніципальними органами влади, щоб допомогти постраждалим і підрахувати збитки. Жителям рекомендують залишатися вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США посилюється ураган Гіларі: вздовж берегової лінії Нижньої Каліфорнії оголосили попередження

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вдарили по центру Херсона: загинув чоловік

     • 42087 переглядiв