cherez-nehodu-na-luhanshchyni-rosiiany-ne-mozhut-aktyvno-zastosovuvaty-aviatsiiu-ova

Через негоду на Луганщині росіяни не можуть активно застосовувати авіацію - ОВА

 • 35516 переглядiв

У Луганській області через негоду російські окупанти не можуть активно застосовувати авіацію, перейшовши на артилерію, у Невському зафіксовано 35 вибухів, повідомили у середу у Луганській ОВА, пише УНН.

Через негоду росіяни не можуть активно застосовувати бомбардувальники та гелікоптери. Зосередившись на артилерії, вони стали бити більш прицільно саме по селах. Так, у Невському за учора пролунало 35 вибухів після ворожих обстрілів. У цьому селі ще залишаються люди, які поки не погоджуються на евакуацію. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав

- зауважив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Також повідомляється, що противник відкрив вогонь по території Серебрянського ліса. "Окупанти намагалися просунутися уперед як на Лиманському, так і на Куп’янському напрямках - безрезультатно. Минулої доби вони атакували, здебільшого, на Донеччині та Харківщині", - вказав Лисогор.

При цьому, як зазначається, відповідальність за дефіцит у бюджетах окупованих торік територій в уряді рф збираються покласти на керівників-колаборантів. Як вказано, їх ставлять перед вибором – відмовитися від дотацій із нового року або взяти особисте зобов’язання стосовно зниження розриву між регіональними доходами та витратами. Як повідомляється, рівень дотаційності досягає 95%.

Також вказано, що окуповані регіони одержали нові рознарядки - упродовж осінньо-зимового періоду необхідно відправити 10 тисяч дітей до москви на виставку досягнень народного господарства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На тимчасово окупованій Луганщині росіяни крадуть метал з шахт і трансформатори - Лисогор

Популярні

Новини по темі

росіяни за добу поранили сімох жителів Донеччини

 • 30151 переглядiв