ukenru
cherez-negodu-perekrili-trasu-na-kirovogradschini

Через негоду перекрили трасу на Кіровоградщині

 • 16469 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. У Кіровоградській області через погіршення погодних умов на одній із трас заборонили рух вантажівок. Про це інформує “Укравтодор”, передає УНН.

Цитата

“З 12.00 28 грудня забороняється рух вантажних транспортних засобів на автомобільній дорозі М-30 Стрий – Ізварине (км 804+714 – км 835+731). Рух перекрито для упередження виникнення ускладнень дорожнього руху через погіршення погодних умов”, — ідеться в повідомленні.

Деталі

Наголошується, що 28 грудня опади у вигляді снігу, місцями з дощем спостерігаються на території Запорізької, Миколаївської, Київської, Житомирської, Черкаської, Закарпатської, Тернопільської, Чернівецької, Дніпропетровської, Вінницької, Донецької, Кіровоградської, Херсонської та Хмельницької областей .

До кінця доби в Харківській, Донецькій, Луганській, Одеській, Херсонській та Запорізькій областях очікується посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. У центральних та південних областях сніговий покрив – до 5 см.

Додамо

В “Укрзалізниці” повідомили, що через негоду затримуються пасажирські та приміські поїзди з Києва у напрямку півдня та заходу України та зворотно.

Проте несприятливі погодні умови в Україні не вплинули на графіки рейсів в аеропортах по Україні.

Українські Національні Новини

Суспільство