cherez-krishuvannya-i-pokrivannya-u-dnipri-obshuki-u-rayviddilenni-politsiyi-zatrimali-kerivnika-pidrozdilu-mvs

Через кришування і покривання: у Дніпрі обшуки у райвідділенні поліції, затримали керівника підрозділу - МВС

 • 402983 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. У Дніпрі сьогодні обшуки у райвідділенні поліції, оголошують підозру чотирьом поліцейським, затримано керівника підрозділу, повідомив у п'ятницю міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, пише УНН.

Цитата

"Саме зараз тривають обшуки в одному з райвідділень поліції Дніпра. Оголошують підозру чотирьом поліцейським: керівнику підрозділу, двом заступникам та оперативнику за кришування злочинного угруповання та приховування злочину", - повідомив Клименко у Telegram.

"Керівник підрозділу затриманий", - додав міністр.

Деталі

Голова МВС повідомив деталі по справі.

"У березні 2022-го група зловмисників, видаючи себе за тероборонівців, викрали в Дніпрі подружжя та катуванням змушували виплатити викуп з подальшим сплачуванням щомісячної данини. Сусіди потерпілих, які стали свідками злочину, заявили в поліцію. Тож постраждалих запросили до райвідділу для слідчих дій. А там вони зіткнулися зі своїми вимагачами, яких вже затримали. Але ненадовго: зловмисники просто в коридорі «вирішували» питання з поліцейськими. За 20 тисяч доларів катівників відпустили, а провадження навіть не реєстрували", - розповів Клименко.

Внутрішня безпека поліції, з його слів, чітко спрацювала: "на першому етапі розкрили розбійний напад і затримали всіх учасників банди, а сьогодні надали оцінку діям поліцейських у вигляді підозри".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хмельниччина: за побиття затриманого судитимуть шістьох поліцейських

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Японія назвала росію прямою загрозою безпеці в Європі

     • 1082974 переглядiв