ukenru
cherez-avariyu-karuseli-na-mikolayivschini-postrazhdali-troye-lyudey

Через аварію каруселі на Миколаївщині постраждали троє людей

 • 61840 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. У місті Вознесенськ під час роботи каруселі в парку атракціонів відчинились кріплення безпеки та піднялась огорожа, внаслідок чого постраждали троє людей, передає УНН із посиланням на ГУНП у Миколаївській області.

Деталі 

Так, вночі, 13 червня, під час святкування Дня міста Вознесенська, у ході руху каруселі відчинились кріплення безпеки та піднялась огорожа. Внаслідок чого травмувань у вигляді забоїв зазнали троє громадян 28-ми, 29-ти та 21-го років. 

Ще один чоловік 33-х років порізав руку, розбивши скло кабіни каси, намагаючись зупинити атракціон. Життю та здоров'ю потерпілих наразі нічого не загрожує.

Як зазначили правоохоронці, наразі поліція спілкується із власниками атракціону та постраждалими, перевіряє документацію, опитує свідків, встановлює місцезнаходження оператора і касира, а також з’ясовує усі обставини події.

Після перевірки прийматимуться подальші процесуальні рішення.

Доповнення

Атракціон "Оглядове колесо" у центральному парку в Луцьку зупинився, коли на ньому каталися люди, рятувальникам довелося спускати з висоти 12 людей, серед яких шестеро - діти.

Українські Національні Новини

Новини Світу