chekhiia-hotova-pryiednatysia-do-prohramy-ukraine-facility

Чехія готова приєднатися до програми Ukraine Facility

 • 23271 переглядiв

Чеська Республіка готова приєднатися до європейської ініціативи Ukraine Facility та співпрацювати з Україною у таких важливих сферах, як залізничний транспорт, енергетика та будівництво шляхом залучення чеських компаній до конкретних проектів.

Чехія готова приєднатися до європейської ініціативи - інструмент Ukraine Facility. Про це повідомив прем’єр-міністр Чехії Петр Фіала під час спільної пресконференції з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем, передає кореспондент УНН.

Чеська Республіка готова приєднатися до європейської ініціативи інструмент для України - Ukraine Facility. Ми говорили тут на нашій зустрічі про конкретні можливі проєкти. Мені приємно, що я можу констатувати, що чеські фірми дуже зацікавлені у приєднані до цього проєкту. Ми маємо можливість співпрацювати у важливих областях – це залізничний транспорт, енергетика, будівництво

- розповів Фіала.

Шмигаль про доступ до коштів у межах програми Ukraine Facility: маємо якнайшвидше сформувати єдиний список проєктів11.07.24, 18:20

Доповнення

Україна отримала від ЄС 1,9 млрд євро безумовного фінансування у межах фонду Ukraine Facility на 50 млрд євро.

Україна та ЄС підписали угоду щодо грантової підтримки на 5,27 млрд євро в межах Ukraine Facility протягом найближчих чотирьох років.

Популярні

Новини по темі

Чехія готова приєднатися до програми Ukraine Facility

 • 23271 переглядiв

Армія рф вдарила ракетою Х-59 по Чернігівщині - Генштаб

 • 25736 переглядiв