chekaiemo-na-tsei-krok-zelenskyi-u-ssha-zaklykav-zniaty-obmezhennia-na-udary-po-rf

"Чекаємо на цей крок" - Зеленський у США закликав зняти обмеження на удари по рф

 • 24390 переглядiв

Президент Зеленський закликав зняти обмеження на удари по території росії, заявивши, що це допоможе Україні обмежити дії росії на півдні України і вигнати окупанта, а також захистити українські міста від російських керованих бомб і ракетних атак.

 Президент України Володимир Зеленський у США закликав зняти обмеження на удари по території рф. За його словами, це допоможе Україні обмежити дії росії на півдні України й витіснити окупанта звідти. Про це він сказав виступаючи  в Президентському фонді та Інституті Рональда Рейгана, передає УНН

Президент зауважив, що у травні – червні Сили оборони зупинили російський наступ на Харків. За його словами, "мужність наших чоловіків і жінок, а також дозвіл Америки вражати військові цілі в росії зробили свою справу". 

Україна також знищила пускові установки російських ракет, які щодня обстрілювали Харків понад два роки. І це дало Харкову захист від ракетних ударів. 

Уявіть, скільки ми можемо досягти, коли всі обмеження будуть зняті. Так само зараз ми можемо захистити наші міста від російських керованих бомб, якщо американське керівництво зробить крок уперед і дозволить нам знищувати російські військові літаки на їхніх базах. Це також дасть миттєвий результат. І ми чекаємо на цей крок

- заявив Президент.

За його словами,  Україна може значно обмежити дії росії на півдні України й витіснити окупанта звідти, якщо американське керівництво допоможе "із необхідними можливостями для глибоких ударів по російських військових та логістичних об'єктах у нашому, українському Криму". Як зауважив Зеленський, про це вони говорять з усіма партнерами. 

США та союзники нададуть Україні 5 стратегічних систем протиповітряної оборони10.07.24, 01:27

Популярні

Новини по темі