chas-diyati-ukrayino-zhiteli-nevelichkogo-sela-na-sumschini-otrimali-dostup-do-yakisnikh-stomatologichnikh-poslug

"Час діяти, Україно!": жителі невеличкого села на Сумщині отримали доступ до якісних стоматологічних послуг

 • 70601 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Громадська організація «Молодь Низів» перемогла в конкурсі соціальних ініціатив «Час діяти, Україно» від благодійного фонду "МХП-Громаді". Завдяки цьому активісти придбали стоматологічну установку для амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт Низи Сумського району, передає УНН з посиланням на «МХП-Урожайна країна».

Деталі

Активісти взяли участь у конкурсі та виграли грант на суму 100 тис. грн. Нове обладнання має розширений функціонал, сучасний дизайн та комфортний у роботі лікаря з пацієнтом.

«Реалізований проєкт «Здоров’я зубів – запорука здоров’я всього організму» вирішив низку проблем. Це зручність та покращення умов надання медичних послуг.

А головне, доступність, адже майже 3000 населення, що проживає та працює в селищі, мають можливість відвідати стоматолога, не виїжджаючи до районного центру», - прокоментували в «МХП-Урожайна країна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині запрацював оновлений та безпечний простір для дозвілля дітей

Додамо

Конкурс “Час діяти, Україно!” триває четвертий рік поспіль. Рекордну кількість заявок для участі у конкурсі було подано цього року - 837.

“Цьогоріч активно подавалися ініціативи від благодійних та громадських організацій - це 151 проєкт. Чимало пропозицій націлені на розвиток громадських просторів, освітніх та медичних проєктів, інфраструктури в малих містах та селах. Експерти конкурсного комітету також відзначили ініціативи, що направлені на реабілітацію й збереження традицій та культурної спадщини”, - додає керівник національних проєктів благодійного фонду “МХП-Громаді” Володимир Панченко.
Бюджет конкурсу становить майже 13 млн грн. Грантовий конкурс охоплює 12 областей України.

Довідка

“МХП-Громаді” - український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія - комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    На Дніпропетровщині працює ППО

     • 93899 переглядiв

    Дніпропетровщина: росіяни обстріляли з артилерії Нікополь

     • 76337 переглядiв