broniuvannia-chasu-peretynu-kordonu-dlia-avtobusiv-dostupne-na-16-punktakh-propusku-minvidnovlennia

Бронювання часу перетину кордону для автобусів доступне на 16 пунктах пропуску - Мінвідновлення

 • 12077 переглядiв

Мінвідновлення повідомило про можливість бронювати час перетину кордону для автобусних перевізників на 16 пунктах пропуску. Це включає весь українсько-румунський кордон, 10 пунктів з Молдовою та найбільший пункт з Польщею.

Можливість бронювати час перетину кордону для автобусних перевізників доступна вже на 16 пунктах пропуску. Зокрема, на всьому українсько-румунському кордоні, 10 пунктах пропуску з Молдовою та найбільшому пункті пропуску з Польщею – "Ягодин – Дорогуськ". Про це повідомили в Мінвідновленні, передає УНН

  Слотування у системі єЧерга для перетину кордону вже доступне на 16 пунктах пропуску. Це можливість бронювати час перетину кордону як для регулярних, так і нерегулярних автобусних перевізників

- йдеться у повідомленні Мінвідновлення. 

За даними відомства, завдяки цій опції наразі 70% автобусів заїжджають на пункт пропуску без потреби очікувати у фізичній черзі відповідно до попереднього онлайн-запису.

Забронювати час перетину кордону  можливо на всьому українсько-румунському кордоні, 10 пунктах пропуску з Молдовою та найбільшому пункті пропуску з Польщею – "Ягодин – Дорогуськ". 

Ще на 12 пунктах пропуску єЧерга працює без слотування, за принципом "живої черги" лише з потребою реєстрації в системі. Це потрібно для аналізу навантаження на кордон, щоб згодом масштабувати опцію слотування і на ці пункти пропуску, розповіли у Мінвідновленні.

Система єЧерга працює вже на 28-ми пунктах пропуску – Шмигаль30.07.24, 14:38

Популярні

Новини по темі

ФРН готує гуманітарну допомогу Україні до зими

 • 13370 переглядiв